Şehit Ahmet Ersoy Ortaokulu

WEB https://sehitahmetersoy.meb.k12.tr
Adres : KÜLTÜR MAH. KAYSERİ SK. ŞEHIT AHMET ERSOY ILKOKULU NO: 2/1 MUT / MERSİN
VİZYON : Şehit ahmet Ersoy Ortaokulunu okul paydaşlarımızın güç birliği ile İlçemizin öncelikli tercih edilen, Ülkemizin en iyi Orta Öğretim kurumlarına her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren ,AvrupaBirliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençleryetiştirmektir.Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz her yıl sportif, sanatsal ve bilgi yarışmalarında çeşitli dereceler almaktadır

Öğretim Şekli :Gündüzlü tam gün
Saatler : 08.30-15:20
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Özel araç ve servisle
Yerleşim Yeri : Mut 63.000 nüfuslu tarımla geçinen şirin bir ilçedir karaman iline 80 km mersin il merkezine ise 155 km uzaklıktadır. Denize kıyısı olmamakla beraber yazları kıyı şeritlerindeki gibi sıcaktır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 155 km ile uzaklık 0 km ilçeye uzaklık
Kontenjan Bilgileri :